2 in 1: vendég- és játékszoba

Ez az alagsori 20 nm-es helyiség inkább 10 in 1, mert az alábbi kívánságokat kellett szem előtt tartanom a berendezés tervezésekor:
– meglévő berendezéseket -nyári konyha bútora csempézett hátfallal, radiátor, világítás, tv, hűtő, darts, padlóburkolat, külső és belső nyílászárók- kiegészítve vendégek számára szálláshely, gyerekeknek játékszoba,
– két személy számára alvóhely,
– tévézési lehetőség,
– számítógépes játéksarok 2 monitorral,
– csocsóasztal,
– társasjátékhoz felnyitható-bővíthető dohányzóasztal
– sok színes puff,
– sok-sok könyvnek tároló,
– színes legyen – narancs-zöld kombinációi
– elsősorban Ikea berendezés a könnyű és gyors megvalósíthatóság miatt.

A konyha szerkényei kiegészítésre kerültek felső szekrényekkel és két állószekrénnyel. Az egyik állószekrénybe került a hűtő, a másik tárolóként szolgál, ajtajai matt fekete ajtók, melyek táblaként is funkcionálnak. Lehet írni rá receptektől kezdve a tennivalókon keresztül welcome üzenetet a vendégeknek.
A tv a két állószekrény tetejére került, így a szemközt lévő két ággyá alakítható kanapéról kényelmesen lehet meccset nézni. A darts a két ajtó közé került parafával borított falra. A bejárati ajtóval szembe került a két monitoros számítógépasztal, a falon végig könyvespolcok.
A csocsó, hogy könnyen mobilizálható legyen a szoba közepre került műfű szőnyegre.
Ha a társaságnak társasozni támad kedve, könnyen áthelyezhető és a színes puffokkal és dohányzóasztallal percek alatt átalakítható a tér.

A színekkel vidám többfunkciós helyiség lett, megrendelőim nagy örömére.

Alagsori szoba berendezés előtt a meglévő bútorokkal: 

 

Látványtervek:
Nézd meg itt panoráma360-ban is!