Így kerek, enteriőrhöz megy a keret!

Egy ház vagy lakás belsőépítészeti kialakítását a legfrissebb dekorációs, lakberendezési trendek határozzák meg.

A lakótérben egy villanykapcsolónak vagy konnektornak ugyanolyan dekorációs szerepe van, mint egy új tapétának vagy padlóburkolatnak.

Legrand kapcsoló konnektor

Gondoljunk csak bele, mennyire rontja az összképet, ha egy hangulatosan berendezett szobában nem odaillő színű vagy stílusú kapcsoló van!

Ráadásul mindig szem előtt vannak, vagyis szemmagasságban.

Mégis gyakran előfordul, hogy a szerelvények kiválasztása a legutolsó szempont, vagy éppen nem helyeznek a tervezésükre megfelelő hangsúlyt.

A piacon jelenlévő gyártók igyekeznek évről-évre bővíteni kínálatukat különböző technikai megoldásokkal, modern anyagokkal.
A minőség mellett esztétika, ergonómia, funkcionalitás jellemez minden egyes darabot.

Legrand kapcsoló konnektor

A termékpalettán villanykapcsolók és dugaljak mellett fényerőszabályozók, multimédia csatlakozók, vezérlők, termosztátok, sőt otthonunk és személyes biztonságunkat szolgáló érzékelők is megtalálhatók.

Legyen bármilyen stílusunk, ízlésünk vagy igényünk, könnyen megtaláljuk számunkra a megfelelőt a különböző formák, színek, minták és anyagok között.

Tegyük egyedivé, különlegessé otthonunkat!
Válasszunk bátran fa, üveg, fém vagy akár bőr keretet!

Legrand kapcsoló konnektor

Fotók: Legrand

Elakadtál a részleteknél?
Segítek, hogy felkerüljön az i-re a pont!

Construma 2017
HUNGEXPO, A pavilon 103/B Legrand stand
2017.04.07. 15.00-18.00 és 2017.04.08. 12.00-18.00

 

2 thoughts on “Így kerek, enteriőrhöz megy a keret!

 1. Imre

  Kedves Zsuzsanna,

  Ön mit tanácsol a kapcsolók színeinek kiválasztására? Az ajtók színével harmonizáljon vagy a padlóval? Esetleg mást érdemes megfontolni?
  Mik az irányelvek, amit a választásban követni kell (csak a színekre gondolván)?

  Köszönettel,
  Imre

 2. admin Szerző

  Kedves Imre!

  Erre nincs ökölszabály, mindig az adott helyiség vagy lakás stílusához-színeihez-hangulatához megfelelőt kell választani, tekintettel az egyes anyagok típusára-mennyiségére.
  Azt is el kell eldönteni, hogy kiemelni vagy éppen “láthatatlanná” szeretnénk tenni.
  Ma már a legtöbb gyártó mindenféle színben, anyagban (kerámia, bőr, üveg, gránit, fa..) és stílusban (rusztikus, retro, modern..) is forgalmaz szerelvényeket, ezért ha nehezebb dolgunk is van a nagy kínálatot tekintve, szépen hozzáigazíthatjuk a berendezéshez, egyedivé is tehetjük otthonunkat, egyben dekoráció szerepét is betöltheti egy szépen megtervezett és elhelyezett darab.
  Mivel nap mint nap használjuk, érintkezésbe kerülünk, elsődleges a biztonság -szakemberrel és minden helyiségbe megfelelő típusút szereljünk, pl fürdőbe IP védettet- és az is, hogy minőségben jót válasszunk.

  üdv, Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.