Husqvarna márkakereskedés látványtervei

Tamási Deák Ferenc utca 15. számon a felújítás időtartama alatt is működő Husqvarna üzlet bővítésével mind a külseje mind a belseje megújul az alábbi látványtervek szerint.

Husqvarna üzlet

Eredeti, századfordulós épülethomlokzat vs modern üzletbelső

Az üzlet berendezése bejárati ajtóból.
Praktikussági szempontból – megrendelői igény szerint illetve az egységesség miatt- fahatású lapokkal burkolt.

Az üzletre jellemző letisztult látványt a műfűvel borított dobogók töltik meg természettel, utalva a forgalmazott gépek funkciójára. A márka kisgépein és ruházatában megjelenő narancssárga szín visszaköszön az épületben statikai okból elhelyezett oszlopon, az újonnan beépítésre kerülő beltéri ajtókon és a kisbútorokon (bárszékek).

Husquarna üzlet

A homlokzaton is feltüntetett Husqvarna márkanév az üzleten belül, a pult felső részen is megjelenik a 3D betűkből formázva, és jellemző színeiből – fehér és kék színekben – került kialakításra z összes beépítésre kerülő bútor.

Husquarna üzlet

A két fő részére kialakított pult tágas, rengeteg fiókos elemmel, körben a fal mentén polcok: pénztárgép, iratok-számlák, kisebb alkatrészek tárolására.

Husquarna üzlet

Kilátás a pult mögül. Két kék ipari stílusú függeszték gondoskodik a pult helyes megvilágításáról.

Husquarna üzlet

A pult és mellette a un. display (áru elhelyezésére szolgáló polc)

Husquarna üzlet

Az üzlet berendezése

Husquarna üzlet

Térbe állított displayek

Husquarna üzlet

Négyzetesen elhelyezett spot mennyezeti világítás a tökéletes világításért, az ablak alatt teljes hosszában műfüves dobogókra helyezett fűnyírók, kerti gépek a tökéletes bemutató árukészletért.

Husquarna üzlet