Kozmetika látványtervei

Egy-két berendezés kivételével teljesen megújul ez a kozmetika, melyet világos színek, nőies minták és kristályok tesznek elegánsan letisztulttá.

A kezelőszékeken, barna bőr vendégszékeken, és a szoláriumokat takaró paravánon kívül a mosdó burkolatai, a vinyl padlóburkolat és a polcozás is új lesz.
A tükrös falra tapéta kerül, a kozmetikai kellékeket tároló szekrény új lesz, faltól-falig fiókos-polcos elemekkel prémium fehér bútorlap-Aland fenyő munkapulttal. A munkapult anyagában készül a vendégmosdót elválasztó beltéri ajtó is.
A meglévő légkondi mellett békésen megfér egy szép fali óra.
A meglévő bútorlapból készült paravánra is ugyanaz a tapéta kerül. A paraván ajtói a szekrény munkapultjának anyagában készülnek. A világos tölgy vinyl melegburkolathoz passzol minden.
A kézmosó falára Domino Tempre csempéje kerül, az exkluzivitást a csempesorokat záró tükörfényes dekorcsíkok adják. Az újonnan kialakított álmennyezeti keretbe süllyesztett spotok, a belsejébe általános világításként egy szép mennyezeti kristálylámpa kerül, körben LED szegélyvilágítással.
Nemcsak a kezelő tér, hanem a vendég mosdó is új burkolatot és berendezést kap. A Domino Tempre család különböző fali csempéi-mozaikjai jelennek meg a zuhany falfülkéjében, az oldalsó falakon, a mosdó mögötti falon.
A kezelő tér mennyezeti kristálylámpájának falikarja kerül a mosdók fölé.