Pécsi lakás látványtervei

70 m2-es új építésű lakás berendezésekor elsődleges szempont volt, hogy a család számára letisztult, világos, vidám és modern legyen, lehetőleg kevés egyedi-beépített bútorral.
Az előszoba előnytelenül hosszú folyosóját a halszálkában lerakott mintás-színes padlóburkolat korrigálja.
Az előszoba látványa a bejárati ajtóból. Az egyszerű vonalú berendezések a mindennapi kényelmet szolgálják, kereskedelmi forgalomban kapható darabok. Három hullámos fali tükörrel, betonhatású fali fogassal, kárpitozott paddal és dupla cipőtartóval teljes az összkép.
Csak a szükséges szekrények készülnek egyedileg, mint például a beépített gardróbszekrények.
A nagy méretű fürdőszobában elfér a mosó- és szárítógép. Az egyes funkciók optikai tagolása a csempecsalád különböző színű és mintás csempéivel történt.
Walk-in zuhanykabin 140 cm mélységgel kényelmes és praktikus.
A mosdó fal berendezése hagyományos: állószekrény, mosdópult fali beépített világítással rendelkező tükörrel, pult alá szerelt törölközőtartóval. A halszálkamintás színes padlólaphoz került kiválasztásra a fa mosdópult.
A wc ugyanazzal a csempével burkolt. A mintás lap a hátfalat díszíti, a tetejét és plusz egy sort kék színű lapja zárja le. Az oldalfalakon, hogy a tágasság érzése megmaradjon, a fehér csempéje van. A padlóra ugyanaz a halszálkában rakott színes burkolat fut be.
A konyha hátfalán a gyártó hasonló felületű csempéje 10×30 van, a megszokottól eltérően vízszintes eltolással. A padlón, minimalizálva a burkolatokat ide és a hálószobákba vinyl burkolat kerül.
Egy térben a konyha-étkező és nappali. A domináns fehérhez a fekete fém lámpák és lerakók, és a kék étkezőszékek visznek színt. A nappaliba szürke kanapéhoz kék-bézs háromszögmintás szőnyeg került. A kanapé fölött -utalva a városra- a falon Pécs grafika, szemközt Pécs térkép (Meska) került.
Ívelt asztal körülötte kék kárpitos székekkel, drótvázas fekete fém lámpával.
A tv állvány fölött pár nyitott polc van tárolónak.
A gyerekszoba berendezés is minimalizált. Az ágy fölött a falra Pécs grafikák, világításnak felhő formájú mennyezeti lámpa, másik falhoz íróasztal és fali polcok kerültek.
A falbeugróban beépített tolóajtós szekrény rengeteg holmit elnyel.
A szülői hálóba készbútorok kerültek. Kárpitozott ágy, kétoldalt éjjelszekrényekkel, komóddal és egy kényelmes fotellal.
A tv fala nélkülöz minden zsúfoltságot. Egyszerű szürke falfestéssel kiemelt. A komód fölött falitükör, az ágy fölé Fluffo falpanel került dekorációnak a lakás színvilágának (szürke-kék) megfelelően.