Természetes otthon egy kis zölddel

montázs
A zöld szín -kanapé és metrócsempe- adta a kiindulási alapot. Ehhez, hogy világos, letisztult és meleg otthon legyen természetes anyagokat és mintákat választottunk, mint a fa padló és konyha pult, a mintás tapéta. Az eredeti alaprajz minimális átalakításon ment át. A kamra-fürdő-terasz elhelyezkedése miatt a konyha került a ház közepére. Míg a nappali az innenső fal részleges kibontásával és az előszobából való ajtó elfalazásával egy légtérbe került az étkezővel.
látványterv előszoba
A bejárati ajtóból az előszoba képe.
látványterv előszoba
Az előszoba berendezése teljes: pados tároló, kétajtós szekrény, fali fogas és tükör.
látványterv konyha
Az étkező-konyha a ház közepén helyezkedik el. Innen nyílik a kamra, ahová az álló hűtő, kamrapolcok, gépészet és mosókonyha került. A nyílászárók felcserélésével kétszárnyú ajtó vezet a teraszra. Az ablakon is kilátni mosogatás közben a kertre.
látványterv étkező
A nappali az eredeti konyha helyére került. A tartófalak miatt a hálókhoz nem nyúltunk. A falszín mindenhol tejeskávé.
látványterv nappali
A zöld kanapé uralja a teret, ezért minden más természetesen egyszerű.
látványterv nappali
A fekete lámpák, asztal keretes lába jól kiegészíti a természetes anyagokat és a zöld színt.
látványterv étkező
Az étkező székein is megjelenik a fekete. Masszív fa pálcás székek, asztalvégre kárpitozott székek kerültek.
látványterv fürdő
A fürdő stílusa követi a ház többi részének stílusát és színvilágát.
látványterv fürdő
Zöld és fehér metrócsempe, fa előlapos sarokkád, fehér fiókos mosdóállvány és fa állószekrény képezi a fürdő berendezését. A lámpák itt is fekete fémből vannak.
látványterv wc
A wécébe ugyanazok a burkolatok kerültek.

2 thoughts on “Természetes otthon egy kis zölddel

  1. Karsai Ági

    Nagyon tetszik az “otthon egy kis zölddel”! Szuper, hogy nem váltakoznak a stílusok és színek helyiségenként. Szeretem, ha a fal és mennyezet azonos színű. Az lenne a kérdésem, hogy egy földszinti kislakást, amihez tartozik egy nagyszobányi hátsó kert és egy kis előkert elvállalná-e? 2-3 éve készülök kis átalakításra és színek, padlózat, bútorok modernizálására. 18 éve szinte semmit nem csináltam a lakáson. A nyílászárók már műanyagok, külső hőszigetelés van az épületen. A mérete 50 nm körüli. Tudnom kellene egy árkategóriát …… egyáltalán tudok-e ilyen segítségben gondolkodni? Önnek vannak szakemberei is? Köszönöm, ha válaszol 🙂 Ági

  2. AZDesign - Andok Zsuzsanna Szerző

    Kedves Ági! Örülök, hogy tetszik a bejegyzés és a terv. A tervezési ár a munka komplexitásától függ. Javasolom, hogy az email címemre küldjön egy alaprajzot, ez alapján tudok pontos ajánlatot küldeni. Üdvözlettel, Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.