Paksi új építésű lakás tervei

Alaprajz és burkolatmontázs
látványterv előszoba
Előszoba – adottságokhoz igazított berendezéssel. Fali tükör a kazánt rejti, alul-felül polcos, középen akasztós részekkel.
látványterv étkező
Étkező-konyha és nappali egy térben. Az étkező asztal a tér közepébe került, így a konyha méretét egyik oldalon növelni tudtuk az igényeknek megfelelően. Befért egy kihúzható kamrapolc, hűtő, állószekrényben sütő és mikró. A dió alsó szekrényekben mosogató és mosogatógép mellett jóval több pakolós hely lett. Ezért a pult felett -hogy ne legyen túl zsúfolt- léiges nyitott felső polcozás elég.
látványterv  nappali
A nappaliban egy kis lehajtható asztalkával dolgozó sarok került. A hátsó fal fehérre festett téglaburkolat. A monokromitást a piros színfoltok törik meg: saját gyűjteményből származó festmény és a forgószék.
látványterv nappali
Tágas tér, fehér falak, minimalista dió és fehér bútorok. Az egyedi könyvespolc zárt tárolókat is rejt.
látványterv konyha
A konyha U alakban lett berendezve. Minden szükséges konyhai eszköz megtalálható, még egy kis könyvespolc is a szakácskönyveknek.
látványterv konyha
A bútor dió és fehér, a hátfal csempéi fehér és fekete struktúrált metró méretű mázas lapok. A gránitpulthoz rozsdamentes aláépíthető tálca és fekete indukciós főzőlap, a fehér állószekrényekbe modern fehér gépek kerültek.
látványterv háló
A beton hatású hátfalhoz fekete keretes ágy és ugyanabból a dió anyagból egyedileg készített éjjeliszekrények és gardrób kerül.
látványterv háló
A zöld mohafallal képdekorációk jól illenek a kontrasztos színekhez és felületekhez.
látványterv fürdő
A fürdőszoba is zen minimalizmussal készült. A zuhany hátfala fekete kőburkolású, hozzá fehér nagy méretű matt csempe passzol. Ezzel tágas marad a sokfunkciós helyiség.
látványterv fürdő
Világos és tiszta. Kőpultra betonmosdó került, hozzá jól illik a lakás többi helyiségében is megjelenő dió anyagú mosdóbútor.
látványterv wc
A wc stílusa követi a fürdőét.