Andok Zsuzsanna lakberendező, enteriőrtervező, belsőépítészeti tervezés

Andok Zsuzsanna lakberendező, enteriőrtervező

Küldetésem célja, hogy stílusos, személyre szabott, egyedi tereket – otthont, irodát, üzletet – tervezzek.

Munkám során megoldás orientált gondolkodás jellemez. A kreativitásomat egy épületnek, lakásnak, térnek a hátrányos adottságai hívják elő, pl: helyszűke, fura alaprajz, szokatlan stílus, rossz állapot vagy térbeosztás.
Ezeket a hibákat mind adottságnak fogom fel, hogy megrendelőim igényének megfelelő megoldást nyújtsak.

Már az óvodában szék volt a jelem, ezt akkor még nem tekintettem égi jelnek.

Informatikus és közgazdász diplomával főiskolai tanulmányaim után évekig web programozóként dolgoztam. Hiányzott az alkotás öröme, a kézzel fogható alkotásé, melyet gyerekkoromban sokat műveltem: varrtam, kötöttem, rajzoltam, barkácsoltam, babaházat rendeztem be saját készítésű bútorokkal.

A saját házunk tervezése és építése során jöttem rá, hogy az igazán kreatív alkotás szabadságát a lakberendezés és a kertépítés adja számomra.

2013-ban végeztem a Junior Art Centernél, emellett kertépítő vizsgát tettem az Oktávnál.

2021-ben OKJ vizsgát tettem cukrász és vendéglátásszervezés szakmákból, hogy a vendéglátásból érkező üzleti megrendelőim igényeit nemcsak tervezői, hanem szakmai oldalról is támogathassam.

2021-ben Papp Vikivel megalapítottuk az inXterior.hu csapatát, melyet folyamatosan bővítünk, hogy megrendelőink számára csapatmunkában megalkossuk a tökéletes külső és belső tereket.

2021-től indítottam saját fejlesztésű szálláshely projektemet a TheCottage.hu-n néven. Célom, hogy az ide látogató turistáknak minőségi szálláshelyet/ket hozzak létre lakóhelyemen: a Tolna megye kis ékszerdobozában – Tamásiban, mely számos természeti értékkel és múltbéli emlékkel rendelkezik.

Nincs két egyforma lakás vagy két egyforma megbízó. Tudni kell beleélni magunkat megbízónk helyébe, a fejével gondolkodni, mit is szeretne otthonként, irodaként, üzletként látni, és a végeredmény tükrözze is egyéniségét. Lakberendezőként nem elég tudatában lenni a tervezési lehetőségeknek és elveknek, kreatívan megálmodni, majd megtervezni mindenféle 3D-s programokkal, hanem tudnunk kell tárgyalni a kivitelezőkkel, kalkulálni a költségekkel, szervezni a munkálatokat, beszerezni az anyagokat.

Vonz ez a fajta sokszínűség egyetlen szakmában, mely hivatásommá vált.

A kert már csak a ráadás.

Ha szeretnél jelentkezni személyes konzultációra, vagy kérdésed van, keress meg az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: + 36 20 772 8166
E-mail: info@azdesign.hu
Facebook: https://www.facebook.com/AZDesignlakberendezes