2013-ban végeztem a Junior Art Centernél, emellett kertépítő vizsgát tettem az Oktávnál.

2021-ben OKJ vizsgát tettem cukrász és vendéglátásszervezés szakmákból, hogy a vendéglátásból érkező üzleti megrendelőim igényeit nemcsak tervezői, hanem szakmai oldalról is támogathassam.

Magasabb szintű szakmai tudás -tervezői gondolkodásmódok integrálásának és szakmai team vezetésének- elsajátítása céljából, 2023-ban sikeres diplomavédéssel elvégeztem a Junior Art Center Mesterkurzusát, okleveles lakberendező/enteriőrtervező lettem.

2024. januárban megnyitottam stúdiómat, ahol nemcsak belsőépítészeti és lakberendezési tervezési szolgáltatással, hanem belsőépítészeti termékeket (bútorok, lakberendezési kiegészítők, dekorációk) forgalmazásával is.

Nincs két egyforma lakás vagy két egyforma megbízó. Tudni kell beleélni magunkat megbízónk helyébe, a fejével gondolkodni, mit is szeretne otthonként, irodaként, üzletként látni, és a végeredmény tükrözze is egyéniségét. Lakberendezőként nem elég tudatában lenni a tervezési lehetőségeknek és elveknek, kreatívan megálmodni, majd megtervezni mindenféle 3D-s programokkal, hanem tudnunk kell tárgyalni a kivitelezőkkel, kalkulálni a költségekkel, szervezni a munkálatokat, beszerezni az anyagokat.

Vonz ez a fajta sokszínűség egyetlen szakmában, mely hivatásommá vált.

A kert már csak a ráadás.

Ha szeretnél jelentkezni személyes konzultációra, vagy kérdésed van, keress meg az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: + 36 20 772 8166
E-mail: info@andokzsuzsanna.com
Facebook: AndokZsuzsannaEnterior